UNA SETMANA MÉS PER ENDAVANT 18.05.20

Hola Xais,
Comencem una nova setmana amb un nou repte, esteu preparats????
Aquesta vegada serà un repte matemàtic on jugarem amb les figures geomètriques, us ve de gust? Endavant!!!

JUGUEM AMB EL TANGRAM


El Tangram és un joc on hi han 7 figures geomètriques i amb aquestes figures us proposem que creeu formes ben boniques i divertides, sempre sense superposar les figures i fent-les servir totes ehhh!


Us deixem el Tangram aquí sota, el podeu imprimir i retallar o en cas de no tenir impressora el podeu copiar i pintar.




Us animem a fer les vostres creacions i que durant la setmana ens envieu una foto per poder veure com us ha quedat i ensenyar-li a la resta de companys/es.

Us deixem un exemple:





Al mateix temps molts Xais em demaneu repassar algunes lletres a la pauta Montessori perquè no recordeu com s'escrivien. Així que us he creat un full especial on surten totes les lletres (les que hem fet i les que no) que us poden servir de plantilla quan fem el full Montessori. Us aconsello que us l'imprimiu i el feu servir de consulta.

També teniu aquí algun full Montessori en blanc per anar practicant el vostre nom i cognom.


Aquí teniu les diferents pautes.



Ja per acabar us deixo algunes de les receptes que m'heu fet arribar escrites per vosaltres! així també anem veient com milloreu amb el traç. 😏 Si algú més s'anima, ja ho sap!





També us vull ensenyar algunes de les activitats que heu fet sobre el conte del "BUIT" que us vam explicar el dijous l'Èrika i jo. Molt bona feina a tothom!








Espero que us hagi agradat el nostre nou repte i les feinetes que han fet les vostres companyes. Ens veiem demà que tenim a la teacher amb moltes ganes d'explicar-vos moltes coses sobre el projecte. 🌳🌴🌳🌲🌵🌴


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada