QUINA SORPRESA! LA TEACHER HA VINGUT A LES CONNEXIONS! 6-5-20

Ei Xais,
Quina sorpresa vau tenir ahir oi? La teacher ens va fer una visita molt inesperada durant les connexions. Tenia moltes ganes de veure'ns i de fer-nos jugar com ho fa a l'escola.

Thank you teacher!!! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

A més a més també vam aprofitar per descobrir la lletra nova que ens acompanyarà tota la setmana. Tots i totes vau ser molt espavilats i ràpidament vau saber la lletra que treballaríem. Una lletra que des de ben petits ens ha recordat a una serp. 


Però tot i recordar-nos la forma d'una serp a vegades ens costa una mica saber-la fer. Mai recordem cap a quina direcció comença.  Així que haurem de practicar una miqueta. Aquí tenim en PAU que ens l'ensenya perquè la puguem llegir. 



Durant la setmana podeu anar fent activitats i jocs de la S. Ja portem molts dies fent connexions grupals i ja heu vist com juguem amb les lletres. Així que us proposo que cadascú s'inventi el joc que vulgui amb la S i si vol ens l'ensenyi el proper dia:
  • ja sigui un pot de les lletres
  • un dictat de paraules
  • un dictat de lletres
  • buscar coses a la cuina que tinguin el so de la S
  • dibuixar coses que comencin per la S
  • algun joc lingüístic dels que hem fet aquests dies.
Cadascú de vosaltres sap quin és el seu joc preferit així que només cal que l'adapti amb la lletra que ens toca ara. 
A més us deixo alguna activitat que també ens anirà bé anar practicant.


El dijous durant les connexions treballarem una mica el traç de la lletra S i a més a més començarem un MINI PROJECTE DES DE CASA!!! Sí sí ho heu sentit bé! un mini projecte. Li diem "mini" perquè no serà com els que hem fet fins ara a l'escola, sinó que el plantejarem diferent. I serà sobre: els arbres de Sta. PerpètuaEl proper dia ja us explicaré com ho farem.

Molts petons per  PER A TOTHOM!!!! 💋💋💋💋

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada