PREPARATS PER DEMÀ UNA TARDA DE CINEMA? 13-5-20

Hola a tothom,
suposo que ja tots amb el berenar pensat per demà! segur que ja us heu posat el davantal i heu cuinat alguna cosa. Demà ja ens ho ensenyareu. Si algú ens vol enviar la recepta ja ho sap! Ho escriviu vosaltres en un full i ens ho feu arribar a la senyoreta Èrika i a mi. Així farem de cuineres a casa.

Continuem treballant durant les connexions i fent jocs lingüístics per no perdre el bon ritme que tenim. De mica en mica, vaig llegint de manera individual amb tots i totes i estic MOOOOOLT CONTENTA! Esteu millorant molt i llegiu molt bé!! FELICITATS XAIS!

Aquí us deixo les diferents activitats de les que vam estar parlant el dimarts durant les connexions. 






Ben aviat us enviarem a totes les famílies el document explicant com funcionarà el projecte. Per qualsevol cosa no dubteu en preguntar-me. Esperem que us hagi agradat la proposta. Aquí us deixo un llibre sobre els arbres. Us pot anar bé de consulta per fer el treball.




I ja per acabar recordeu, si heu acabat el joc de les endevinalles envieu-me un full amb les respostes que us enviaré el diploma. N'he rebut molts però si algun xai encara no el té que m'ho digui.


Molts petons dolços i fins demà a les 16.30h. 
Recordeu que ho fem en aquest link especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada