A PER TOTES AMB LES LLETRES NOVES 20-5-20

Hola nois i noies! 
Seguim tots aquí i amb un somriure 😃  i un sol  🌞enorme!
Després de la trobada d'ahir de la teacher durant les connexions, estem totes moltes contentes perquè cada vegada sabeu més coses sobre el projecte dels arbres. Ara fins i tot ja recordeu les parts dels arbres en anglès! 🌵🌴🌳🌲🌴🌲🌵🌱🌳🌵 Molt bé Xais!

No us oblideu d'anar preparant la vostra part del projecte i anar practicant amb la família com voleu fer l'exposició. Recordeu que us han de gravar amb el mòbil (en posició horitzontal). La nostra proposta és poder-ho presentar el Dijous 11 de Juny en una sessió especial. De manera que tots els grups que necessitin ajuda me l'haurien d'enviar com a màxim el Dilluns 8 de Juny

Ja vau veure que ahir durant les connexions vam presentar DUES LLETRES noves! Ja molts les sabíeu perquè en algunes de les lectures que hem anat fent ja ens han sortit. Són dues lletres que sonen igual però que s'escriuen diferent (una és més estirada que l'altra 😜). Són la B (be alta) i la V (be baixa). Aquí les teniu per anar llegint.


També us deixo els vídeo de com fer el traç amb lletra lligada. Ja veure-ho que és molt senzill perquè s'assemblen a algunes grafies que ja hem fet. Escolteu, escolteu, ja veure-ho!






Un cop heu vist els vídeos, i si teniu la plantilla de les lletres Montessori que us vaig donar el divendres, ara us serà molt fàcil seguir aquesta activitat pautada.






Aquesta última activitat va molt lligada amb el nostre projecte dels arbres, per això fem la B i V a final de curs. 

I per aquells que els hi agrada molt escriure aquí us deixo una feineta perquè comenceu a escriure vosaltres sols. Penseu bé com s'escriu cada paraula.



Molt bé campions! avui hem posat molta feineta! Vinga, som-hi que la setmana és llarga i tots trobarem una estoneta per fer-ho. 💪💪💪💪💪💪💪💪


Petons i fins dijous que jugarem amb les figures geomètriques. Recordeu de tenir-les preparades.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada