I ACABEM UNA ALTRA SETMANA!! 8-5-20

Bon dia Xais,
ja tornem a ser aquí i podem donar per acabada una setmana més.👏👏👏👏👏👏 
Al llarg d'aquests dies hem après moltes coses: el traç de la lletra S amb lligada, hem seguit treballant la numeració, hem tingut la visita de la teacher i hem cantat moltes cançons. Ha estat una setmana força divertida i entretinguda, oi que sí?

Espero que aneu fent el repte que us vam proposar el dilluns. Ja tinc algunes de les creacions dels Xais i són d'allò més divertides. He rigut molt amb tots els dibuixos que heu fet al terra. 

Us deixo ara un seguit d'activitats que podeu anar fent. Recordeu que és important anar llegint una miqueta cada dia així no se'ns fa tot tant feixuc. No us oblideu de fer el traç de les lletres seguint els vídeos que us preparem. Per si algú té algun dubte del vídeo que us he ensenyat durant les connexions us el penjo aquí perquè el pugueu anar escoltant. Per qualsevol cosa m'ho feu saber i us ajudaré en tot el que pugui!



També us deixo aquí algunes activitats per seguir jugant amb els daus i les sumes. Recordeu que podeu anar practicant amb l'spinner  o el dau i la graella de 10. 



I per aquell que tingui una mica més de ganes de seguir practicant li deixo una propostes divertida de números. Mireu bé perquè he fet la recta numèrica més llarga que mai.

I amb això ja tanquem la setmana i amb ganes de començar la propera amb aquest nou "miniprojecte" que tenim tots els Xais entre mans.

Bon Cap de Setmanaaaaaa!!!!😘😘😘😘🌞🌞🌞🌞










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada