BON CAP DE SETMANA LLARG 29-5-20

Bon dia família i Xais!
Quina setmana més xula oi? Hem tingut la visita de la Jordina i ha estat una connexió molt moguda. Ens ha anat bé per començar la setmana amb molta energia.

Continuem treballant les lletres, tant les grafies com el so. Recordeu que ja sabeu molts jocs linguístics per poder anar practicant a casa i jugar amb els pares i mares. Tal i com us vaig dir dijous durant les connexions, és important anar trobant estonetes per fer alguna cosa de l'escola, ja sabem que aquestes dies meravellosos de sol i bona temperatura, fan que costi una miqueta. Confio en tots els Xais per trobar moments per escriure i llegir les coses que anem penjant en el blog.

Aquí us deixo les feinetes de la lletra 
Una de les lletres més entremaliades a l'hora de llegir, ja que vam veure que segons amb qui va de la mà es transforma i sona diferent. Per això és important recordar bé com sona dins de cada paraula.



Recordeu que el traç de la G és molt semblant a altres lletres que ja hem treballat. Aquí us deixo el vídeo perquè el pugueu repassar.





Aquí us deixo també un conte molt divertit sobre una formiga i el seu arbre.
Espero que us agradi! Qui vulgui pot fer un dibuix del conte. Us pot servir pel projecte.



I ja per ACABAR LA SETMANA us envio una SORPREEEEEEESA!! us hem escrit un missatge secret... SÍ SÍ SECRET... NOMÉS VOSALTRES EL PODREU DESXIFRAR. A veure qui és capaç d'endevinar-lo. 



Vaig a donar pistes:
  1. sota cada dibuix escriu la inicial de cada animal.
  2. és una frase que les mestres no ens cansem de repetir-vos aquests dies.
  3. és un sentiment que tenim tots ara mateix molt a flor de pell!

JA HO SABEUUUUU?? som-hi doooooncs a pensar tots una mica aquest cap de setmana!!

ADÉUUUUUUUUU!!!!! FINS DIMARTS!!! 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada