JA QUASI BÉ SABEM FER TOTES LES LLETRES AMB LLIGADA 26-5-20

Bon dia a tothom!!!


Ja continuem amb les lletres i aquesta setmana farem les dues connexions per parlar de dues lletres! Ara ja queden les més difícils a l'hora de fer el traç o aquelles que canvien el seu so depenent de amb qui vagin de la mà.

Comencem per la 


La F és una lletra que fem servir molt i que és fàcil de trobar en una paraula, però és una de les més entremaliades a l'hora d'escriure en el Montessori. Com ja us he dit abans, la F amb lligada és com una L i una J juntes. De manera que com que aquestes ja les sabem fer segur que ens sortirà molt bé. Mireu el vídeo com ho explico!



A continuació us deixo algunes feinetes per anar treballant el traç i la lectura de paraules. Recordeu abans de fer el full Montessori és important repassar el traç de la F en el full ja pautat.







Recordeu que les lletres del Pau i la Xènia les podeu anar imprimint i us anirà millor per poder llegir. El divendres ja posarem algunes frases més llargues per poder repassar el cap de setmana. De moment comencem practicant amb aquest full que ens deixa aquí en Pau.


Us animeu a escriure aquestes paraules en el seu lloc corresponent? 


Molt bé Xais, no us oblideu d'anar practicant el traç de les lletres que hem anat fent. Ja veieu que a vegades hi ha algunes que se'ns obliden! Si voleu que algun dia en repassem alguna durant les connexions, ja m'ho direu, cap problema!

Demà dimecres (excepcionalment) tindrem en el blog les propostes d'avui de la Jordina. Molts petons.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada