BON CAP DE SETMANA A TOTHOM! 15-5-20

Bon dia Xais,
Quina il·lusió veure-us a tots ahir!!! Va ser una trobada molt divertida i amb uns berenars que feien una bona pinta! Quina pena que des de la pantalla de l'ordinador no pogués olorar les vostres delícies 🍉🍌🍒🍎🍡🍦🍩🍪🍫🍰🍭🍔🍟🍞🍭(pastissos, galetes, crispetes, fruita, etc.) 
Però una imatge val més que mil paraules... mireu quina pinta fa tot!!



Us va agradar el conte? Esperem que sí. Amb l'Èrika el vam preparar amb moltes ganes i amb l'alegria de passar una tarda ben diferent. Si coneixeu el conte original del "Buit" de l'Anna Llenas, ja heu vist que l'hem adaptat una mica, però qui el vulgui escoltar, aquí us el deixo.

El conte original de l'Anna Llenas


També us deixo alguna feineta per fer sobre el conte. Us dono la possibilitat de fer un text lliure i un dibuix del conte que hem explicat i un altre adaptat al nostre projecte dels arbres.



I ja per últim recordeu que us vaig dir que parlaríem de les figures geomètriques el proper dijous? doncs hem de buscar per casa diferents formes amb volum per poder-les ensenyar durant la connexió. Qui no en trobi, no passa res! fins i tot si voleu, podeu intentar fer-les amb papiroflèxia. Us deixo aquí una mostra. I un dibuix per pintar d'uns nens que no saben de quin color és la seva samarreta i el seu pantaló!
 



Abans d'acabar vull FELICITAR des del blog a la Carmen que avui fa 6 anys. MOLTES FELICITATS! 

Molts Petons i Booooon Cap de Setmana nois i noies!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada