BON DIA I BON DILLUNS A TOTHOM! 11-5-20

Bon dia Xais!
Com anem? com ha anat el cap de setmana? espero que tot i que hagi estat una mica passat per aigua, hàgiu pogut sortir una estona de casa. Us ho recomano a tots i a totes!

Comencem una setmana amb moltes novetats!!!!! 
Primer de tot us volem proposar un repte nou. Aquesta vegada no cal que ens envieu res! sabem que aneu tots una mica de bòlit! La nostra proposta és que tots us prepareu un bon berenar pel dijous dia 14 de Maig que farem una tarda de cinema!! 

Sí, sí ho heu sentit bé! Aquest dijous canviarem les connexions que fem durant el dia per una trobada TOTS JUNTS a les 16.30h. L'Èrika i la Meritxell us tenen preparada una sorpresa molt xula. Per aquest motiu tothom des de casa seva podrà gaudir d'un bon berenar mentre ens veiem tots i totes. 

https://meet.jit.si/xais.TABOR.especial

Quines ganes de que ja sigui dijous! (Al llarg del dia rebreu el e-mail per poder-vos connectar).

També us vull ensenyar com ha quedat el repte de la setmana passada de les creacions fetes a terra. Ja veureu que n'hi ha de molt divertides!! Teniu molta imaginació.



Al mateix temps vull començar a explicar-vos el que anirem fent sobre el projecte dels ARBRES! És un projecte on cadascú de vosaltres serà responsable de buscar informació d'una part concreta de l'arbre. Els grups de treball són els següents:

grup 1: EL PI: Izan, Leo, Víctor i Hugo
grup 2: L'OLIVERA: Abril, Leia, Daniela, Zhi Xuan i Valentina Rojas.
grup 3: L'EUCALIPTUS: Nahia, Carmen, Leire Juvé, Berta i Emma.
grup 4: XIPRER: Bruno, Tom, Albert i Queralt.
grup 5: PALMERA: Arlet, Valentina López, Julieta i Edith.
grup 6: PLATANER: Marta, Maria, Leire Domínguez i Sira.

Per tal de que tothom tingui temps per preparar-ho donarem temps i instruccions al llarg de les connexions que fem durant la setmana. Us farem arribar ben aviat un document i un model on explicarem com podreu fer les exposicions, però donem llibertat a tothom per ser el més creatiu que vulgui. Com que sabem que teniu ganes de veure-us, tots tindreu un enllaç del "jitsi meet"per comunicar-vos entre vosaltres. Aquestes comunicacions poden servir per posar en comú tot el que heu preparat i no repetir-vos durant les exposicions.

Per qualsevol dubte, com que ens anem veient durant les connexions, ens ho podeu preguntar o enviar un e-mail. Espero que us agradi la proposta. Sé que tots teniu  ganes de fer coses noves!
En cap moment volem que sigui motiu de molta feina per a les famílies, sinó una manera de seguir motivant als Xais a aprendre i gaudir del seu entorn. 

I ja per acabar us deixo un recull de fotos que vaig guardant vostres i que em fa molta il·lusió compartir perquè, tot i les connexions, us trobo molt a faltar.









Fins demà Xaiets!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada