AVUI DOBLE SESSIÓ DE BLOG 30-4-20

Famílies avui tenim doble sessió de blog!😍😍😍
Com molt bé sabeu demà divendres serà festiu per tant no penjarem cap entrada en el blog. Per aquest motiu hem cregut que seria convenient que féssim dues entrades per poder donar resposta a tot el que anem fent durant les connexions.

Després d'una sessió de jocs matemàtics tant dinàmica espero que us hagin quedat ganes de poder jugar una altra vegada i que em pugueu enviar alguna foto de les feines que feu o de com aneu jugant amb els pares. 

La propera setmana penjarem fotos a les xarxes socials de l'escola. Així que qui vulgui sortir que m'enviï una foto fent alguna activitat a casa (manualitats, reptes, classes online, etc.)📷📷📷📷

Aquí us deixo les diferents propostes amb les que hem estat jugant avui. Recordeu les normes de joc. Cal que tirem una peça petita damunt de l'spinner i depenent del lloc on caigui caldrà que pintem en la graella tantes caselles com indiqui l'spinner. Ens servirà per repassar el càlcul i la quantitat.

També voldria aprofitar ara que venen tres dies de festa i segurament els pares us poden ajudar, que féssiu les peces de color vermell i groc amb les que juguem a l'escola a descompondre la desena. Les podeu fer de moltes maneres ( amb cartolines, cartrons, si teniu peces del parxís, etc.), però recordeu que han de ser 5 vermelles i 5 grogues. Us deixo una plantilla per si algú les vol imprimir i fer servir aquestes.


També podeu aprofitar per fer aquesta activitat del Jclic per treballar altres aspectes matemàtics com la numeració, l'espai i la lògica.

matemàtiques a E.I.

I per últim avui vull felicitar-me A MI!!! 😄😄😄😄😄
M'ha tocat celebrar el meu aniversari confinada a casa. Quan jo hagués preferit cantar i ballar amb vosaltres a la classe. Així que Xais, preneu nota:

EM DEVEU TOTS UN BALL D'ANIVERSARI. 
QUAN ENS TORNEM A VEURE EL BALLAREM JUNTS A LA CLASSE! no us escapareu

Bon cap de setmana i no vull oblidar de dir-vos 
que us trobo molt a faltar.💘💘💘💘



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada