DESPRÉS D'UN SANT JORDI ESPECIAL 24-4-20

Hola Xais!
Com vau passar ahir la DIADA DE SANT JORDI? A nosaltres ens va fer molta il·lusió veure'ns a tots i a totes i poder gaudir d'un dia tant especial. Espero que us agradés la nostra proposta d'explicar-vos la llegenda adaptada a les circumstàncies. Quines cares fèiem eh!



Espero que també aprofitéssiu per fer altres activitats de Sant Jordi: fer una rosa pel balcó, fer el castell de Sant Jordi que el dilluns us vam explicar, jugar a cavallers, princeses i dracs, i moltes d'altres propostes que segur que vosaltres ja sabieu. 
Si algú en vol compartir alguna, que m'envii les fotos i al llarg de la propera setmana les publicarem al blog. Ja sabem que sou grans artistes i que molts de vosaltres heu fet grans manualitats (cotxes, castells, roses, vídeos amb la llegenda, etc.) Aquí us deixo el mandala que he fet jo per si algú també el vol pintar per decorar casa vostra.


Aprofitem per continuar treballant el traç de la lletra J tal i com hem fet durant les connexions. Aquí us deixo les activitats per poder fer durant el cap de setmana. Tots aquells que no ho pugueu imprimir podeu, podeu copiar la pauta Montesori en un full. És molt senzilla de fer.



I ja per acabar us deixo alguna altra proposta i suggeriment per aquells que tingueu més temps i volgueu fer alguna altra feineta. Recordeu que tenim les frases de Sant Jordi i el poema per repassar.



Molts petons i ens veiem la propera setmana que tindré una altra sorpreseta. Crec que serà l'aniversari d'algú de la classe dels Xais però no crec que faci 6 anys...crec que en farà algun més! 😁😁 Qui serà?

Bon cap de setmana i cuideu-vos molt. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada