AMB MOLTA ENERGIA I AMB UNA LLETRA NOVA 29-4-20

Hola a tothom!
Com va tot? Sembla que de mica en mica això de sortir alguna estoneta al carrer ens va molt bé a tots i ens anima a seguir lluitant contra aquest coronavirus. 

Us vull felicitar a tots i a totes (inclosos pares i mares) per les feines que veig que aneu fent des de casa. Sembla que tots anem agafant un bon ritme i ens anem posant les piles amb l'escriptura i la lectura. Moltes felicitats als pares i mares per l'ajuda a l'hora de fer de mestres com si fóssiu les senyoretes de l'escola. 👏👏👏👏👏👏👏

Aquí us deixo Xais, les diferents activitats de les que vam parlar ahir. És important que aneu seguint els passos del vídeo que us servirà de guia per poder realitzar el traç de la lletra R correctament. 
Al mateix temps penseu anar llegint una miqueta cada dia. Sempre va bé reforçar la lectura. Recordeu que, segur que teniu llibres a casa per llegir i que val la pena dedicar-hi una estoneta al dia. 📖📖📖📖📖




Torneu a mirar el vídeo que hem vist durant les connexions i aprofiteu per fer pràctiques en un full en blanc abans de començar a fer les activitats més pautades.






I per aquells que vulgueu fer alguna coseta més, us deixo també un parell de propostes. Recordeu que són activitats de més a més.



Espero que us hagin agradat les propostes i 
ja tinc ganes de veure-us. Molts petons i ens veiem dijous 
que tinc una sorpreseta per tots🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada