COMENCEM LA SETMANA ON TOTS ELS XAIS HEM POGUT SORTIR AL CARRER!

Hola Xais,
com ja veieu comencem una setmana molt especial pels nens i les nenes de tot arreu. Una setmana on, durant algunes estonetes, podreu sortir al carrer a que us toqui una mica l'aire!!!


Ens fa il·lusió que pugueu gaudir ja del carrer i pugueu aprofitar una mica aquests dies de primavera 🌻🌺🌼🌸🌹🌳🌼🌺🌞. Cal que recordeu que no podeu tocar res i en tornar a casa us renteu bé les mans. Ja m'explicareu durant les connexions qui ha sortit i a què ha jugat.


Les mestres d'Educació Infantil us proposem un nou repte aquesta setmana amb més moviment i més acció: qui és capaç de saltar de les diferents maneres que us proposem?




Envieu-nos els vostres vídeos saltant al correu: jcampi@escolatabor.cat i els penjarem al blog.

També us vull ensenyar les manualitats que tots i totes heu enviat de Sant Jordi. Aquí teniu els artistes de la classe! Molts heu fet el castell de Sant Jordi i altres heu preparat les vostres pròpies roses i us heu convertit en autèntics cavallers i princeses. Us felicito a tots per les vostres creacions. Com a activitat especial, vull compartir amb vosaltres el teatre de la Daniela d'aquest Sant Jordi.



















Espero que us hagin agradat totes les propostes que han fet els Xais.


Ara us presento l'última endevinalla. Per fi ha arribat la setmana que acabem el concurs de les endevinalles. La propera setmana farem el recompte final i tothom obrirà la capseta on teniu totes les respostes i em podrà enviar les solucions. Qui me les enviï rebrà el seu diploma del CONCURS!




Molts Petonets i fins demà.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada