COMENCEM LA SETMANA DELS DRACS I LES PRINCESES 20-4-20

Bon dia Xais,
comencem una setmana plena d'històries, aventures i animals fantàstics. Espero que aquest cap de setmana hàgiu aprofitat per llegir una mica la lletra J. Recordeu que demà durant les connexions farem la llista de les paraules que conegueu amb la lletra J.

Aquesta setmana a l'escola hauria estat una setmana plena de contes i aventures. Sabeu quina setmana seria? 


LA SETMANA DE SANT JORDI 🐉🐉🐉🐉

Doncs, les mestres hem estat pensant que podríem fer una manualitat ben xula perquè tots i totes pugueu representar la llegenda de Sant Jordi. Aquí us deixem un vídeo per saber com podem fer un castell amb material reciclat que tenim per casa. També podreu dibuixar o decorar les titelles de la llegenda de Sant Jordi.




Ja ens direu com us queda la vostra manualitat. 
Sé que sou grans artistes!



També us deixo una nova endevinalla. Ja veieu que el concurs segueix en peu durant tot el mes d'Abril. Després ja donarem els diplomes i farem un concurs nou.






Ja fa uns dies que vam celebrar tots el dilluns de Pasqua i ens vam llepar els dits amb les Mones tant bones que vau fer o que us van regalar. Aquí teniu el recull de les Mones dels Xais.



Espero que us hagin agradat les propostes per aquest dilluns i ens veiem demà a les connexions. Recordeu portar llapis, goma, fulls i algun color que començarem a escriure.

Molts Petons Xais!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada