CONTINUEM TREBALLANT AMB ENERGIA 22-4-20

Hola Xais,
com va la setmana? de moment molt passada per aigua.💧💧💧💧💧
Sort que han dit a finals de setmana anirĂ  millorant i a veure si per Sant Jordi podem veure el sol. 
DesprĂ©s de les connexions d'ahir aquĂ­ us deixo algunes feinetes. Tal i com us vaig dir, les propostes que us fem Ă©s perquè aneu practicant tot el que ja sabeu i adquiriu un bon domini del traç, un bon ritme de lectura, domineu els jocs lingĂĽĂ­stics, treballem el cĂ lcul, etc. 
AquĂ­ teniu les activitats per continuar treballant tot el que vam fer durant les connexions. Recordeu tots i totes que teniu el dictat de paraules que vam fer junts per acabar.



TambĂ© us animo a llegir i aprendre'ns el poema de Sant Jordi. 
Tal i com fem a l'escola va bĂ© anar-lo repetint durant una setmana i desprĂ©s el podreu recitar un dia davant de tota la famĂ­lia. TambĂ© si algĂş s'anima ens el podrĂ  recitar durant les connexions. AquĂ­ el teniu. 



TambĂ© us recordo que demĂ  a la tarda a les 16:45h ens veurem per celebrar la DIADA CONFINADA DE SANT JORDI farem un trobada especial perquè ens veiem tots els XAIS i celebrem de la millor manera una festa com aquesta.

Com que la FESTA DE SANT JORDI Ă©s una festa de moltes flors de colors al carrer i aquest any ens costarĂ  molt veure-la. Que us sembla si tothom que pugui faci una rosa i la pengi al balcĂł o a la finestra de casa seva. AixĂ­ tot el mĂłn sabrĂ  que en aquella casa es celebra SANT JORDI



També us deixo aquí unes frases, per llegir aquesta setmana, ben originals. Hi ha pistes perquè sigui tot més divertit.

Molts petons i fins demĂ !!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada