MOLTES GRÀCIES PER TOT XAIS! 15-06-20


Hola Xais i família!

Avui us faig un blog una mica diferent dels que esteu acostumats. No hi ha ni vídeos de lletres, ni reptes, ni fulls Montessori, ni manualitats. Avui us faig un blog on us vull agrair aquest curs 2019 – 2020.

Recordo quan vau començar el curs al Setembre i tots els Xais entràveu a l’escola amb ganes i il·lusió de passar un curs extraordinari i inoblidable, i la veritat és que ho ha estat! Recordo les vostres caretes els primers dies, tots amb molta por per saber què era allò de la lletra lligada, com es feia el Montessori, com aprendríeu a llegir, etc. I al final, tot i les circumstàncies, heu après moltes coses i moltes d’elles vosaltres sols.

Els dies van anar passant i ràpidament tots vam crear un vincle molt fort que ens ha donat seguretat en aquesta situació de pandèmia. Tot el que hem viscut ens ha fet veure que ens necessitem els uns als altres i a valorar més les petites coses. Valoro més que mai els vostres somriures quan entràveu cada matí per la porta de la classe, quan us explicava un conte i em miràveu amb cara de sorpresa, quan em seia al vostre costat per ajudar-vos en alguna activitat i fins i tot, quan alguna vegada m’havia enfadat a classe. Són moments que recordaré sempre!

El coronavirus va voler distanciar-nos i que no poguéssim continuar les nostres classes a l’escola. Però no va poder separar-nos i que no estiguem junts a través d’una pantalla. Les connexions han estat un èxit i heu aconseguit fer-me feliç. Era un repte per a tots que no perdéssim el vincle que teníem, i HO HEM FET!. Us heu adaptat a treballar a través d’una pantalla, els pares i mares han hagut de fer de Meritxell i les mestres ens hem reinventat per poder donar classes telemàticament. Així que mil gràcies Xais per tot l’esforç!

I a les famílies, un agraïment molt especial per la vostra implicació i dedicació en les connexions i tasques de l’escola. Em sento molt afortunada d’haver compartit aquest curs tant “especial” amb vosaltres, ja que m’heu fet sentir molt còmode i satisfeta de totes les activitats que feia. Les vostres paraules de suport i agraïment durant aquest confinament me les quedo com un record que no oblidaré mai. Segurament hem aconseguit crear un vincle més proper que no pas si haguéssim estat a l’escola, ja que el dia a dia que hem viscut, ens generava la necessitat de socialitzar-nos més entre nosaltres. Així que ja sabeu on soc! 

GRÀCIES MARES I PARES PER TOT!

MOLTS PETONS I BON ESTIU!!! 
Recordeu passar-nos a veure l’any vinent algun dia per la porta de vidre!!!



Recordeu que ens veiem per "TELEESMORZAR" el proper divendres dia 19 de juny a les 10.15h en una connexió especial.



I ara per acabar us deixo una proposta perquè jugueu a casa aquesta setmana. És un joc on necessitareu un dau i retallar les plantilles  de les boles de gelat que ara us ensenyo.
L'objectiu és aconseguir el gelat amb més boles amb només deu tirades. A veure qui de casa és el guanyador o guanyadora! Ànims Xais!




I ja per acabar, l'equip de mestres d'Educació Infantil us desitja que passeu unes bones vacances d'Estiu i que aprofiteu per menjar-vos un gelat com aquest! 




Molts Petons i Fins Sempre Famílies!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada