GOODBYE AND HAPPY SUMMER 8/6/20

XAIS i famílies
aquest ha estat un trimestre i un final de curs molt diferent i excepcional. Però només us podem dir GRÀCIES A CADA UN de vosaltres per haver format part d'aquest dia a dia ple de nous obstacles i reptes per tirar endavant aquesta situació. Tant en les connexions com en els blogs heu estat predisposats, amb un somriure i amb ganes de fer les nostres propostes. 

Ara Xais canvieu d'etapa i això és fantàstic perquè vol dir que us heu fet grans i ja anireu a PRIMÀRIA. Penseu que canvieu de porta però continuem estant en la mateixa escola. Així que ens continuarem veient . De totes maneres, us trobaré molt a faltar quan obri la porta per desitjar-vos un bon dia  o quan fem projectes, lectura, ambients...TOT L'EQUIP DE MESTRES D'EDUCACIÓ INFANTIL us continuarem recordant i tenint molt presents. Us desitgem que passeu un molt bon estiu, que sigueu molt i molt feliços i que de tant en tant ens passeu a saludar. 

La Jordina us proposa que ara o durant l'estiu construïu un xilòfon d'aigua casolà com el de la fotografia. Jugueu i experimenteu omplint els gots amb diferents quantitats d'aigua, cada got una mica més ple. Poseu-hi una mica de pintura perquè sigui més bonic i ... A FER MÚSICA!!



I ara per acabar la teacher us deixa un ball molt mogut per bellugar tot el cos i recordar-ne totes les parts i algunes accions. També una cançó per desitjar-vos un bon estiu. 
Molts i molts petons i una fortíssima abraçada. Ens veurem el divendres 19 de juny en la connexió especial de final de curs per esmorzar plegats.
Gràcies Èrika i teacher

HOKEY POKEY SONG




SUMMER SONG




HAPPY SUMMER AND ENJOY YOUR HOLIDAYS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada