BON ESTIU XAIS 19/6/20

XAIS ara sí que ha arribat el moment d'acomiadar-nos d'aquest curs  tan i tan excepcional. Hem passat per diferents moments i sabem que no ha estat fàcil conviure i adaptar-nos a un confinament tan llarg.   

L'EQUIP D'EDUCACIÓ INFANTIL ha volgut i ha procurat estar present des de la distància. Hem intentat no perdre el vincle que ens ha unit a tots i a totes des del Setembre. Sabeu que ens hagués encantat haver-vos fet un petó i una abraçada molt gran i poder-nos acomiadar tot fent una FESTA al pati (ballant i fent jocs d'aigua) però com que no ha estat possible, i no volem que aquest coronavirus es surti amb la seva, aquí us deixem el vídeo del ball que heu preparat a casa amb tanta il·lusió.



I ja per acabar el blog, us deixo alguns dels dibuixos vostres que m'heu enviat aquests dies. Sou uns artistes dibuixant, us quedarà una tapa final molt xula.














De tot cor, la Montserrat, la Montse, l'Anna M., l'Ariadna,  l'Anna Anri, la Jordina, la Meritxell, la teacher i l'Èrika us desitgem que gaudiu molt de l'estiu i que el retorn al Setembre sigui el més "normal" possible per tal de retrobar-nos i veure-us com comenceu aquesta nova etapa tots junts.

BON ESTIU, BONES VACANCES I FINS AVIAT!
US ESTIMEM👄💓

Us deixem el nostre vídeo de comiat, fet per totes nosaltres amb molta il·lusió.




Una forta abraçada Xais!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada