PROPOSTES PER SEGUIR APRENENT DES DE CASA!

Bon dia famílies dels Xais!

Per primera vegada ens comuniquem pel blog per informar-vos que durant aquest període incert que estem vivint tots, el blog serà la manera de poder seguir algunes de les propostes que teníem pensades al llarg d'aquestes setmanes. 

De manera voluntària, tothom qui vulgui podrà seguir els suggeriments que anirem plantejant totes les mestres d'Educació Infantil. És un bon moment per aprofitar i que els vostres fills/es us expliqui com tenim el projecte de l'espai, quines cançons ens hem après en català i en anglès, com juguem al bingo, com hem començat a escriure el nostre nom amb lletra lligada, etc.

Per si alguna família no sap com explicar aquesta situació aquí teniu un conte que sempre us pot ajudar. Cal saber transmetre tranquil·litat i responsabilitat.



També us posem al dia explicant que la setmana passada tots els alumnes vam preparar un Power Point sobre el nostre projecte  de l'espai per exposar-ho a la classe de 6è (Llevant) ja que ells en pocs dies iniciaven el projecte de l'Univers. Tots els Xais van estar assajant la seva part del projecte. Així que us animo a tots els nens i nenes de la classe que els hi exposeu a la família, segur que quedaran fascinats. US HO SABEU MOLT BÉ!



Al mateix temps us animem a repassar les lletres del Pau i la Xènia que sempre va bé per millorar el nostre ritme lector, cadascú dins de les seves possibilitats. Si bé recordeu l'última lletra que vam treballar a classe va ser la (N) però ja no ens va donar temps d'endur-nos-la a casa. Aquí la teniu per començar a llegir. 


Xais, també podeu aprofitar per fer jugar als pares al joc de les paraules i buscar coses que comencen o acaben per la N que hi hagi per casa. Recordeu que en un lloc de la casa sempre n'hi ha moltes i així els podeu guanyar...endavant Xais, a la tornada m'expliqueu qui ha guanyat!

Aquí també si voleu podeu jugar tota la família al joc de paraules on cal construir amb les lletres les paraules amagades i reproduir els traços treballats com si estiguéssiu a la platja. Els Xais ja se'l coneixen prou bé. JUGUEM AMB PARAULES i FEM LES LLETRES A LA SORRA


També podeu recordar les cançons d'anglès que la teacher ens ha anat ensenyant i que ja hem anat penjant al llarg del blog. És una bona manera de no perdre el fil amb les dinàmiques d'anglès que feu a l'escola. També teniu la cançó del coet que va a l'espai on vam aprendre diferent vocabulari (Rocket, star, sun, moon, etc.) El teniu en el llibre de l'espai que van crear en anglès, per si voleu repassar aquestes paraules. També qui vulgui pot repassar de fer el "count down; 10,9,8,7... blast off!






Al mateix temps també podeu aprofitar per cantar aquelles cançons del projecte que ja hem anat cantant a classe. Segur que ens animarem i aprofitarem per moure'ns.  5, 4, 3, 2, 1... A CANTAR!!!

A finals de setmana proposarem diferents jocs i manualitats per poder fer tots sobre l'espai. I no oblideu Xais com domineu ja algunes tècniques de relaxació i respiració que sempre van bé durant aquests dies.

Fins aviat Xaiets!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada