HOLA XAIS SEGUIM A CASA PERÒ AMB MOLTA ENERGIA !!!


Hola Xais, com anem?
Les mestres de Parvulari estem convençudes que esteu portant el confinament a casa d'allò més bé. Sabem que us costa molt no poder jugar entre vosaltres, no poder córrer pel pati, no poder jugar al nostre supercoet de la classe, etc. 
Però penseu que quan tornem a la normalitat ho podreu fer sense problema i ho valorareu més que mai. Nosaltres també us trobem molt a faltar i esperem veure-us ben aviat a la classe amb aquell somriure que teniu tots i totes i aquella energia que us caracteritza.

Ja veieu que des d'aquí les mestres estem ben actives i amb ganes d'anar jugant i aprenent junts!

Ara bé nois i noies, sabeu de qui vaig rebre un mail l'altre dia?? SÍ, SÍ, d'en PIPOOOOOO.
Aquí us el deixo perquè veieu com us observa de l'espai.




Quina passada, oi!!!
En Pipo des de l'espai sempre té propostes i jocs per nosaltres. A veure qui guanya Xais! I no feu trampes que ens coneixem i no estic aquí amb vosaltres per vigilar-vos eh!!! ha!ha!ha!

OCA PIPO



També pensem que seria un bon moment perquè tots els que volgueu prepareu missatges ben originals i escrits a mà per enviar-li al Pipo a l'espai. Segur que us quedaran uns missatges molt originals! Qui vulgui, amb l'ajuda de la família, pot fer-li una foto i enviar-me'ls per la plataforma de l'escola via mail. Jo sé que en Pipo veu el nostre blog i des d'aquí els tots! Vinga Xais omplim el proper blog de missatges explicant-li tot el que feu aquests dies.

Aquí teniu també un joc com el que fem a la nostra pissarra digital perquè aneu recordant les coses de l'espai. És molt divertit! Segur que passareu una bona estona. Hi podeu jugar amb l'ordinador o amb la tauleta. LES ESTRELLES.

Amb la Jordina suposem que aneu cantant les cançons de l'espai que tant us agraden. Sabem que la coet és la vostra preferida, per això va ser la primera que us vam penjar. Aquí en teniu una altra! Aprofiteu per ballar-la i ensenyar-la als pares i mares. Segur que els hi agradarà!



Xais també podem aprofitar per fer un concurs de coets. Ara que tots tenim temps per d'artistes que us sembla si fem un concurs de coets? Qui vulgui pot aprofitar per fer un coet ben xulo amb material reciclat i portar-lo a l'escola quan tornem. L'exposarem a la classe i donarem petits premis a aquell coet més original. Normes del concurs:
  • és voluntari.
  • ha d'estar fet amb material reciclat.
  • elaborat per nens/es de 5- 6 anys i l'ajuda de la família.
  • i sobretot passar una bona estona.
Aquí teniu algunes idees, però donem llibertat a tothom perquè sigui el màxim creatiu possible. Poseu en pràctica les vostres habilitats com ho feu quan aneu a l'ambient del "Cre-art".







I per jugar una mica amb les nostres lletres aquí teniu un joc de relacionar paraules. Som-hi!!




I ja per acabar la Teacher us envia aquest vídeo on explica coses en anglès de cada planeta. Pay attention, listen and enjoy!
Bye Bye and kisses!


Bon cap de setmana família i ens veiem pel blog la propera setmana. Quedem-nos a casa i aprofitem el temps per ser creatius!

Petons i abraçades virtuals!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada