JA TENIM NOTÍCIES D'EN PIPO! 13-3-20

Hola a tothom!
Ja tornem a estar aquí amb moltes ganes d'explicar-vos les aventures que hem viscut aquestes setmanes a la classe.
Fa uns dies vam anar al Cosmocaixa a veure les propostes sobre l'univers i a fer l'activitat del Planetari Bombolla. Ens va agradar molt veure la quantitat d'invents que hi ha per jugar i com han aconseguit crear uns espais nous per investigar i aprendre moltes coses sobre Astronomia. 
En el Planetari Bombolla el Marc ens va explicar com funciona el Sistema Solar i ens va ensenyar les constel·lacions i tots els dibuixos que es formen en el cel. Vam quedar meravellats!! Aquí teniu un resum de tot el que vam veure.





















Després de l'excursió al Cosmocaixa i de tot el que vam aprendre allà, hem arribat a la conclusió que en Pipo està perdut a la Lluna, però que nosaltres encara som massa petits per anar a l'espai i necessitem aprendre moltes coses per  viure durant uns dies dins d'un coet. Així que de moment només hem pogut crear els nostres coets imaginaris per si algun dia ens animem a ser astronautes. 





Hem passat una setmana molt divertida jugant amb el material de psicomotricitat i fent les nostres creacions per poder viatjar a l'espai. També hem aprofitat per ballar seguint el ritme de la música de Holst com si fóssim planetes del sistema solar. 








Esperem que us hagin agradat les nostres aventures d'aquests dies i ens veiem ben aviat per saber més coses sobre en Pipo.

Molts Petons per totes les famílies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada