ACTIUS I CREATIUS! SOM-HI XAIS!! 23.03.20

Bon dia Xais? Com ha anat el cap de setmana?
Heu aprofitat per moure-us una mica? Així m'agrada, no perdeu l'energia i les ganes de fer coses!

Per cert, com van les creacions del coet? i els missatges per en Pipo? Ja n'hem rebut alguns, però en volem més! ben aviat els penjarem al blog perquè en Pipo els pugui llegir. Recordeu enviar-me'ls via Alexia, els rebo tots. 

No tenim molt clar si tothom ha pogut escoltar bé el missatge d'en Pipo, sinó és així us el tornem a penjar de nou.

AUDIO: PIPO

Recordeu el coet de la nostra classe? La veritat és que suposo que tots ja teniu ganes de tornar a l'escola i acabar el coet per dins. Aquí us deixem algunes fotos que vam fer durant aquells dies.




A veure si a la tornada a l'escola fem més fotografies de com ha quedat el coet per dins i com juguem a ser autèntics astronautes i científics de la NASA.

Per cert famílies, per primavera vam dir que començaríem el CONCURS D'ENDEVINALLES. Aquest any el farem diferent de com l'havíem plantejat. Com molt bé sabeu  el concurs consistia en escriure la resposta en un full hi portar-ho a l'escola. Doncs farem algun canvi, ja que a l'escola no hi ha ningú JUGAREM JUNTS VIA TELEMÀTICA! 

La nostra proposta és:
  • Cada dilluns o dijous penjarem al blog una endevinalla i, al mateix temps, la resposta del  l'anterior.
  • Tots els membres de la família hi podran participar si volen.
  • Caldrà llegir en veu alta l'endevinalla i escriure la resposta en un paper.
  • El paper el guardarem en un calaix o una capseta que tinguem a casa.
  • Es podrà només escriure una resposta per persona i la podran deixar fins el dia abans de la publicació de la nova, és a dir diumenge i dimecres, respectivament.
  • Els Xais si volen poden anar de parella d'algun familiar.
  • Recordeu fer servir el vostre enginy (fent servir el cap) i no buscar les respostes per internet, això ja sé que tothom ho sap fer.
  • Recordeu que sempre escrivim amb llapis així podem esborrar les errades.
  • Escriviu davant de cada resposta el número de l'endevinalla. Així quan tornem les porteu a l'escola guardades en un sobre i farem el recompte tots junts.
  • Els premis:
    • qui participi sempre i no s'oblidi d'escriure-ho tindrà 1 punt.
    • qui participi i ho encerti tindrà 2 punts.
    • TINDRAN PREMI ELS QUE SEMPRE PARTICIPIN I  TAMBÉ ELS QUE HO ENCERTIN TOT.
US ANIMEU A JUGAR-HI??????? Recordeu que són només propostes per fer a casa.  Cadascú ho pot adaptar a la seva situació familiar o fer alguna altra activitat.

Ui, ui,ui... que serà??? Hem començat amb alguna bastant fàcil confio que tothom la sàpiga. 

Ara que ha arribat la primavera podem aprofitar també, per fer alguns dels jocs que hem proposat fins ara en algun espai exterior de casa nostra (balcó, jardí, terrassa, etc.) i si no en tenim cap, aprofiteu les estones de sol per obrir les finestres i que us entri llum natural.

Aquí us deixo alguns jocs per poder jugar amb l'ordinador o la Tablet. Segur que molts d'ells us sonaran perquè a l'escola els hem fet alguna vegada. Altres són nous però els farem més endavant quan tornem a l'escola.

JOC DE SÈRIES     
JOC DE LES LLETRES    
TRENCACLOSQUES
JUGUEM AMB LA MÚSICA


Al mateix temps us deixo aquí un laberint de l'espai perquè intenteu portar el coet a la Terra seguint el caminet blanc que us sembli que és el més curtet. Ja veieu que és força embolicat. Si voleu podeu aprofitar per jugar per parelles a veure qui arriba abans.



La teacher també fa dies que us té preparades diferents propostes per jugar a casa. Segur que molts recordareu aquests jocs fets a la classe. 


Hello everybody, 
I 'm very happy to send you some resources.

  • This week I want you to play this game: I spy with my little eyes something blue, red, orange...(l'objectiu del joc és que busquin objectes del color que aneu dient, és com el joc del "Veig, Veig").Us deixem un vídeo que explica com es juga. 
  • Now, are you ready for being an astronaut? If you want to be an astronaut, listen the story.   

Bye bye Sheeps and enjoy playing the game with your family. 
Take care.

I ja per acabar aquesta entrada al blog us deixo un conte de la web "unamadecontes" que sempre explica històries molt curioses i sé que a tots i totes us agraden molt.

CONTE: La filla del Sol i la Lluna


Petons i abraçades virtuals 
de part de totes les mestres d' Educació Infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada