I JA PER ACABAR EL NOSTRE PROJECTE... 17-1-20

Ja tornem a ser aquí!
I cada vegada ens queda menys per acabar el projecte de la Prehistòria. Ara que ja tenim les coves fetes toca crear els poblats amb plastilina, retalls de roba, tubs de cartró, animalets de joguines, etc. I aconseguir entre tots unes creacions extraordinàries. Aquí teniu els grans artistes fent estris i rius amb plastilina, arbres fruiters amb els tubs de paper de vàter i estores de pell d'animals amb retalls de dibuixos. Moltes de les ceacions formen part de la creativitat de cadascú. 











I ja acabats els poblats primitius durant uns dies hem pogut jugar amb el nostre grup d'experts a homes primitius. Ben aviat les exposarem en el nostre Museu i veureu quantes sorpreses i creacions hem fet entre tots. Som autèntics arqueòlegs i investigadors de restes prehistòriques. D' aquí uns dies us farem arribar les entrades per poder venir al "Museu de la Prehistòria de P-5". Esperem veure-us a tots. 

Aquí teniu algunes de les coses que podreu veure en el Museu. Mireu quines maquetes més maques han sortit.







Ens veiem tots ben aviat a veure si ja tenim notícies del nou projecte de la classe de P-5. Tenim moltes ganes de saber quin  serà el primer repte d'aquest 2020. Algú ja té alguna idea?

Fins aviat famílies!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada